Pieczony łosoś w panierce chlebowo-parmezanowej

Pieczony łosoś w panierce chlebowo-parmezanowej

Pieczony łosoś w panierce chlebowo-parmezanowej

Przepis na : obiad

Pyszny łosoś w chrupiącej panierce z okruchów chleba tostowego i tartego parmezanu. Bardzo aromatyczny, bardzo smaczny. Moje dziecko, największy fan łososia w domu, było nim zachwycone do tego stopnia, że zamówił sobie takiego łososia na urodziny – znaczy smakowało baaardzo Jeśli lubisz pieczonego łososia, koniecznie wypróbuj ten przepis. Być może tak przygotowany łosoś przypadnie Ci do gustu i zostanie z Tobą na dłużej. 1-2 świeże filety z łososia 3-4 kromki chleba tostowego 4 łyżki tartego parmezan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.