Pieczona golonka z warzywami

Pieczona golonka z warzywami

Pieczona golonka z warzywami

 Nom, było pojedzone! Dzisiaj tak krótko, bo co się rozpisywać. Cud, miód i golonka! Nadmienię tylko, że warzywa to była istna petarda! Podwójcie proporcje ;) co ja piszę dajcie razy 4 lub 5 Polecam Arek Gie Składniki:         2 tylne golonki wieprzowe (600-700 g) 1 duża marchew 1 mały seler korzeniowy 1 duża pietruszka 1 kawałek pora 2 łyżki miodu 50 ml oleju rzepakowego 1 płaska łyżeczka soli 1/2 łyżeczki mielonego pieprzu 5 łyżek ciemnego sosu sojowego 2 liście laurowe 4 sztuki ziela a... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.