Jogurt jeżynowy

Jogurt jeżynowy

Jogurt jeżynowy

Składniki: 350 g. jeżyn 1 łyżeczka cukru z wanilią 3-4 łyżki miodu 2 szkl. jogurtu naturalnego (najlepiej  takiego ) Jeżyny delikatnie umyj i osusz. Wrzuć do wysokiego naczynia i zmiksuj blenderem. Zmiksowane jeżyny przekładaj na sitko i przecieraj, aby pozbyć się pesteczek. Do przetartych owoców dodaj miód i cukier z wanilią. Dokładnie wymieszaj. Jeżyny posłodzone miodem i wanilią wymieszaj z jogurtem naturalnym. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.