GULASZ MEKSYKAŃSKI.

GULASZ MEKSYKAŃSKI.

GULASZ MEKSYKAŃSKI.

Patrzę w niebo. Zapadł już zmrok, próbuję policzyć gwiazdy, ale łuna bijąca od światła uniemożliwia ujrzenia większości z nich.Księżyc, niczym ugryziona bułka, pyszni się gdzieś w oddali. Panuje niesamowita cisza, a ja, pochłonięta myślami,stoję po środku ulicy i czekam. Czekam, aż w końcu doznam olśnienia, co zrobić na obiad. GULASZ MEKSYKAŃSKI. /autorski;/ 2-3 porcje puszka czerwonej fasoli puszka zielonego groszku puszka marchewki  300g dobrej kiełbasy (ewentualnie parówki) 3 duże cebule 200... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gulasz, ryby, ryba, wegańskie, kiełbasa, cebula, czerwona fasola, deser, desery, torty, tort, ciasto, groszek, fasola, zupa pomidorowa, marchewka, parówki, ryba w ciescie, fasola czerwona, kuchnia meksykańska, duszone, papryka, zielony groszek, siekane, kasza, bułki, obiad, gotowana marchewka, gulasz pomidorowy, ryby smażone

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Bernadeta, 16 listopada 2013 09:32:59

pomysł fajny ale podanie jeszcze lepsze :)

piegusek1976, 17 listopada 2013 22:02:17

świetny pomysł z podaniem- nigdy bym na to nie wpadła:) gulasz wygląda obłędnie:)

Marta @ Co dziś zjem na śniadanie, 17 listopada 2013 23:14:03

hahaha, no i dostałaś :) Fajna stylizacja.

Marzena, 18 listopada 2013 05:39:02

Tez mi czasami takie olsnienie potrzebne bo nic nie moge wymyslic:)))))) Super podane!:)