Tatarskie kartoflaniki z ziemniakami, jajem i zieleniną

Tatarskie kartoflaniki z ziemniakami, jajem i zieleniną

Przepis na danie pochodzi od Emilii polskiej Tatarki, z jej rodzinnego domu. Emilia prowadzi bloga Turcja od kuchni. Kartoflaniki to takie pierogi z nadzieniem z ziemniaków, jaj i zieleniny. Są przepyszne, zachęcam do wypróbowania. Tatarskie kartoflaniki. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.